Results 1 to 5 of 5

Thread: Edited thread title doesn't update

  1. #1
    Junior Shooter
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Sammamish
    Posts
    17

    Edited thread title doesn't update

    Not sure if this is by design, but figured I'd bring it up. When editing a thread, as in the original post, the title does not appear to be updating. Reference my post in the WTS section for reloading equipment. Originally posted as Primers/Powder, however once those sold I attempted to edit the title to reflect the addition of some brass/bullets.

    Thanks!

    p.s. Hope these catches are helping you, figured you might want to know! Let me know to be quiet and go back to my corner if not, haha


  2. #2
    Administrator 1911's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    699
    This sounds like a permissions setting and usually an easy fix. I will check it out.


  3. #3
    Administrator 1911's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    699
    Did you use the "advanced edit" when you edited the title? I checked all the permissions and everything looks good. I also went and edited a couple of my thread titles and everything worked alright. I havent tried it with a troll yet though. My thinking is maybe it was a glitch.


  4. #4
    Junior Shooter
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Sammamish
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by 1911 View Post
    Did you use the "advanced edit" when you edited the title? I checked all the permissions and everything looks good. I also went and edited a couple of my thread titles and everything worked alright. I havent tried it with a troll yet though. My thinking is maybe it was a glitch.
    I'll try now, and make sure I used advanced edit.

    Went into advanced edit, and the "title" area in the edit screen has the updated title, however once saved, it still displays the original. Weird, maybe it is just for the classified section?

    Last edited by jholen; 01-27-2014 at 06:31 PM.

  5. #5
    Administrator 1911's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    699
    It has to be a glitch in the ad. I tried to edit the title and it didnt work, but I edited another classified thread title and it worked. I checked the group permissions, posting permissions and the forum settings and all looks good. If you want to try a test ad, go for it and see if you can edit it.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •